10.7.12

Εμείς οι ..πεζοί ρεαλιστές!



''Ποσο θα θελα...κι εγω να γραφω κειμενα..σεντονια για μαγευτικα ηλιοβασιλεματα, για μεγαλες αγαπες που σαν κι αυτες στην μεγαλη οθονη....ποτε δε πεθαινουν, για ατελειωτες λεπτομερειες  πανω στον...αστραγαλο του αλλου, για αγριολουλουδα που μαζεψε καποιος για τη καλη του σε καμπους και βουνα, για ορμητικα και ανεξελεγκτα ποταμια παθους, οπου η κριση δεν αποτελει καν προβλημα, αλλα ειναι μια πρωτης ταξεως...ευκαιρια ωστε να εξωτερικευσει κανεις την ποιητικη του φλεβα, που κρυμμενη επιδεξια σε καιρους ευημεριας  ξεπηδησε τωρα στα 2012 και μας προσφερει απλοχερα ....ευαισθητες ψυχες γυρω μας που τοσο πολυ εχει ο τοπος, αυτος, αναγκη..
Αλλα, δεν μπορω''



(Απο σχολια που διαβασα...)

2 σχόλια:

  1. ''Ποσο θα θελα...κι εγω να γραφω [...] Αλλα, δεν μπορω''

    Ομολογώ ότι μόνον αυτό μπορώ αυτήν την περίοδο. Χαιρετισμούς, Ελβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μας herrk

    Εγω παλι λειτουργω αντιστροφα και σαν τα..σχολια, δεν μπορω να αγνοησω την κατασταση και να εστιασω στα ομορφα πραγματα γυρω, οταν ξερω οτι η πλειοψηφια φιλων και γνωστων, στην Ελλαδα, στερουνται ολο και περισσοτερο αυτο που απλα λεμε..ανθρωπινη ζωη, παλευοντας πια για τα..αυτονοητα! Φυσικα χρειαζεται να ξεφευγει που και που κανεις, για να παιρνει νεες δυναμεις, αλλα οταν το...
    escapism γινει τροπος ζωης, τοτε μιλαμε για κατι εντελως διαφορετικο, ετσι δεν ειναι;

    Τα σεβη μας απο Βορρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)